Sivut

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pihlajanmarjamekko


Kuulin äitini kautta tästä super kauniista taidonnäytteestä. Pihlajanmarjamekosta, tämä oli nähtävä.
Niin kaunis ja mitä ihania kuvia Ella siitä olikaan ottanut. (Kaikki postauksen kuvat ovat siis Ellan omia)
Huoh... Huokailen ihastuksesta!

Ella kertoo idean mekkoon tulleen siitä, että hän halusi "vaan tehdä jotain kaunista erikoisesta aineesta ja pihlajanmarjat alkoivat juuri sopivasti punertamaan". Mikäs tämän kauniimpi syksyinen materiaali - vai mitä?

Siitä se sitten lähti. Viikko meni kuulema tehdessä sormet neulanreikiä täynnä - ennenkuin Ella hoksasi ottaa hanskat kaveriksi hommiin. Ensin hän keräsi hirmuisesti marjoja, puhdisti ne ja alkoi pujottelemaan yksi toisensa jälkeen. Mekon alla on ihonvärinen vuori.

Koko mekko projekti oli tosi kiva toteuttaa kun se onnistui niin hienosti, eikä siinä kerennyt turhautua ollenkaan, sanoi Ella.

Uusi projekti on kuulemma jo alkamassa. Toivottavasti saan nähdä myös sen lopputuloksen. Ehkä tällä kertaa ihan luonnossa asti. Sillä mielestäni tämä on todella hieno ja ihanasti suunniteltu. Kuinka kaunis esimerkiksi tuo selkäkappale onkaan? Ja nämä kuvat henkivät metsän tunnelmaa kuin mekko olisi kauniin menninkäisen päällä. Kertakaikkisen onnistunut juttu! Ihanaa!

En voi muutakuin hehkuttaa tätä, ja tiedän, etten todellakaan ole ainut hehkuttaja kunhan pääsen näyttämään tätä mun opiskelukavereille.

Ella, jään innolla odottamaan uusia luomuksiasi...





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti