Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Fiskars 19.1

Luvassa paljon kuvia tämän aamun "retkeltäni" Fiskarsiin + vähän muutakin. 




































Heipsan!

Kävin tänään aamulla Fiskarsissa ottamassa vähän valokuvia. Tarkoituksena oli kotoa lähtiessä, että aurinko kauniisti nousisi ja saisin auringon nousun aikaan kauniin sävyisiä kuvia. Kuitenkin pientä pilveä oli havaittavissa, joten vaikka aurinko teki parhaansa jäi sellaiset kuvat saamatta. Sormien totaali jäätymisestä huolimatta sain kuitenkin ihan kivoja kuvia.

Ikävä kyllä ihana Petris Chocolate room on vielä muutamia päiviä suljettuna, joten herkuttelemaan en päässyt. Tai no, eihän siellä mikään muukaan ollut vielä yhdeksän aikaan aamulla sunnuntaina auki. Kun köröttelin auton parkkiin ei näkynyt missään ristinsielua. Sorsatkin taisin herättää untenmailta.

Pientä myönnytystä olen tämän blogin kanssa nyt tehnyt. Haluaisin, että kaikki menis aina just eikä melkein, mutta bloggerin edessä jopa mun taitaa olla pakko luovuttaa. Mä oon ollu niin tyytyväinen tuohon mun opiskelublogin ulkoasuun, että olen kauan aikaa halunnut jo muuttaa tämän blogin saman levyiseksi yms. Mutta vanhat postaukset on tässä päänvaivana, sillä niissä olevat kuvat yms. asettelut hyppivät sitten ihan miten sattuu. Ja en tiedä miten tämä teksti olisi paras tasata, että ongelmia olisi mahdollisimman vähän.

Automaatti leveyden säädin nyt kuviin, joten siitä seuraava ongelma on rivivälien heittäminen / katoaminen mikäli tekstin ja kuvat haluaa tasata molempiin reunoihin tasan. Siispä päädynkin nyt kokeilemaan tätä vaihtoehtoa, että kuvat ovat keskellä ja teksti keskitetty keskelle. Testing testing siis...

Päätä kyllä huimaa kun katsoo noita viime kevään postauksia, kun kuvat ovat nyt sitten ihan miten sattuu, mutta ei kai tälle nyt voi mitään? En myöskään tajua mikä voi olla kun tässä ja matkavisualistiksi blogissani on kaikki asetukset ihan samalla tavalla, mutta silti täällä tekstin alatunniste menee ihan kiinni edellisen postauksen otsikkoon. Tyhmän näköistä ja sekaannuttavaa... Pakko kai antaa vaan noiden vanhojen olla sen näköisiä kuin ovat ja jatkaa tästä näillä eväillä :)

Valokuvauksesta vielä sen verran, että edelleenkään en omista minkäänlaista jalustaa jonka kyllä näkeekin noista muutamista kuvista - pitkällä valotusajalla otettuja. Tuli kuitenkin tosi kauniita kuvia, miksei tulisi kun on niin kaunis paikka missä kuvata?


- Milla






2 kommenttia :

  1. I ♥ Fiskars. Ihanat kuvat, talvella en oo ikinä käynyt. I also ♥ Petrin kakkuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups. Mä oon taas vähän hitaalla näiden kommenttien kanssa :) Vai pitäiskö sanoa venähtäneellä viikonloppu vapaalla :D Joo on tuo Fiskars vaan niin kiva paikka piipahtaa. Nuo jää jutut oli ihania ja sorsien paljous hauska yllätys.

      Poista