Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäinen Adventti

Joulukuu ja Joulupuu... Tänä vuonna ei meille tule perinteistä joulukuusta. Siispä oli kysymys, mitä sitten? Sain idean, että oltais rakennettu oksista tai puurimoista "kuusi". Olisi viritetty joku tanko pystyyn ja porattu rimoihin / oksiin reikä keskelle ja pujotettu niitä siihen tankoon. Ja jokainen kerros olisi hieman kapeampi, jotta kuusesta tulisi oikean mallinen.

Kuten näin:

Kuva: pinterest.com / www.kararosenlund.com

No, sitä ei nyt toistaiseksi ainakaan saatu aikaiseksi. Eilen tuli hinku katkomaan oksia kun olin jo monen monta kertaa niitä lenkillä katsellut. Päädyin kuitenkin omalle pihalle ihmettelemään samalla kun alkoi hiljaa sataa lunta.

Ikävä kyllä lumisade jäi hyvinkin lyhyeen, mutta sisälle raahasin kuitenkin oksia, jostakin puusta / pensaasta joka rehottaa tuolla pihan perukoilla.

Laiton oksat maljakkoon ja maljakon sinkkiämpäriin, jonka täytin kävyillä. Näin varmistin pystyssä pysymisen. Ensin tämä härpäke ei meinannut millään löytää paikkaansa ja ajattelin jo, että näinköhän saan heittää ne takaisin pihalle. Tänään kuitenkin venkslasin ja löysin niille paikan pöydän päältä. Vanha putkiradio joutui ikävä kyllä nyt väistymään hetkeksi. Se sai paikan vitriinikaapin alakaapista, josta sen voi kätevästi kuitenkin laittaa seinään mikäli sitä haluaa kuunnella. Vähän kuin joku vanha televisiokaappi olisi :) Se ihan sopi sinne :)

No tämmöinen on se meidän Joulupuu...







Venkslaan taas kaikkea muutakin paikasta toiseen. Se ostamani ibiza lyhty muutti olohuoneeseen ja tämä tähti eteisen senkin päälle. Taas on menossa semmoiset krääsäpäivät. Tuntuu, että voisin tyhjentää kaiken ylimääräisen johonkin paikkaan x ja kaivaa sitten EHKÄ joskus esille. Sitä en kuitenkaan osaa tehdä. En raaski laittaa kaikkea pois esiltäkään. Ja kuten olenkin todennut - tämän talon henkeen se jotenkin sopii ettei ole ihan kliiniä. Maalaistalo - maalaistyylinen sisustus - asiat näkyvillä? En minä tiedä. Miten se voikin olla omassa kotona niin vaikeaa. Työharjoittelussakin sitä osaa valita vain tarpeelliset ja oleelliset tavarat stailatessaan jotain huonetta...




Tämä viimeinen kuva on tältä viikolta joltain aamulta. Tekee vähän pahaa lähteä koko päiväksi pois juuri kun aurinko alkaa kauniisti paistaa. Sitä on sisällä sitten koko päivän ja kun tulee illalla kotiin on jo säkkipimeää. Lisäksi on ihan kuitti poikki väsynyt ja aika on kortilla ennen nukkumaan menoa.

Tervetuloa Joulu ja Joululoma - MINÄ todellakin ODOTAN teitä! :)

Hyvää Joulun odotusta ja ensimmäistä adventtia myös sinulle!


- Milla






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti