Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Maalailua

Tänään pistin töpinäksi jo ennen seitsemää ja aloin maalaamaan kahta alakerran ovea joita ei ollut vielä kertaakaan sudittu. Keittiön toinen ovi, joka johtaa "ruoka huoneeseen" on vähän risa. Siitä puuttuu alkuperäinen lukko ja kahva ja se on haljennut juurikin siitä kohtaa. Päätin kuitenkin maalata senkin, sillä ei tiedä koska siihen uuden saa. On sata kertaa hienompi odotella kiiltävän ja valkoisen oven kanssa kun paskasen ja kellastuneen. Lisäksi sain jo aiemmin idean vetää keittiön puolen "peilit" mustalla liitutaulu maalilla. Niihin voi kirjoittaa vaikka kauppalistan tai päivän menun. Tänään siis tuumasta toimeen.

Nyt on sitten sekä tuo väliovi, että makuuhuoneen ovi maalattu kertaalleen. Toisen kerran jos vaatii, ehtii sitten joskus myöhemminkin. Taitaa noista toisistakin väliovista uupua toinen kertuus. Tämä onkin ehostusta vain vanhan kellastuneen maalin päälle joten ei ole ihan niin tarkkaa.


Tässäpä tuo keittiön ovi. Vaatii vielä toisen kerroksen liitutaulu maalia,
joten prokkis jatkuu viimeistään huomenna.


No siitähän se idea sitten lähti ja jatkui. Toinen idea kauan aikaa on ollut maalata ruman värinen muuri jollain toisella värillä päälle. Vaikka totaalinen keittiö remontti on jossain vaiheessa edessä niin mitä sitä odottelemaan tämänkään idean kanssa loputtomiin. Ei siinä nyt niin älyttömän kauan mene ja on sitten edes vähän kivempi ehkä katsella. Tässäpä kesken hommien kuvaa...


Enhän minä taas heti alussa muistanut mitään kuvaa ottaa. Kerkesin kuitenkin ikuistaa tuon
vanhan värin ennenkuin sudin kokonaan piiloon.


Tämä on vasta pohjamaalia, mutta kyllä se toistaiseksi valkoiseksi saa jäädä koska sitä on kotona ja ei tiedä muista keittiön väreistä mitä tuleman pitää. Tuolla ylhäällä onkin sitten toinen ihmetys! Nimittäin tuo "panelointi". Joku nyt varmasti ihmettelee, että minkä ihmeen takia. Ja niin minäkin, mutta aikoinaan miehen ostettua tämän talon hän / remppa miehet purki tästä ns. koteloinnin. Kylläkään siellä takana ei ollut mitään, mutta ilmeisesti lastulevy millä seinät on levytetty on ollut tietyllä korkeudella ja kun se ei ole täten riittänyt kattoon saakka on ylös tehty kotelointi. Tämän purettua ko. huonetta ei ole levytetty kokonaan uudelleen kuten viereiselle huoneelle tehtiin, vaan paljas seinän pätkä peitettiin tuolla "paneloinnilla". Saa nähdä mitä sille asialle joskus tehdään, mutta ajattelin senkin vetäistä valkoisella niin sointuu tuohon seinään ehkä paremmin? Saa nyt nähdä.





Loppuun vielä pari kauniimpaa kuvaa, että saa nuo edelliset verkkokalvoilta pois :D






Kaunis perhonen oli päättänyt tulla ottamaan aurinkotuoliin vähän arskaa!

Sinne suuntaan nyt minäkin hetkeksi! Tack och adjö!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti